8 березня 2024 15:36

Хаманн вважає, що "Баварія" може виграти ЛЧ: "Якщо набере хід і уникне зустрічей з "МанСіті" та "Реалом". Їй нема від кого ховатися, крім "Сіті"

Дітмар Хаманн висловився про гру «Баварії» та шанси на перемогу в Лізі чемпіонів.

«У клубі знову панує оптимізм, якраз до вирішального етапу – перемога над «Лаціо» 3:0, Макс Еберль як новий член правління, і травмовані гравці, такі як Гнабрі, Девіс, Лаймер та незабаром Коман, повертаються. Вперше за п'ять чи шість місяців у «Баварії» знову буде боротьба за місце у складі. Це важливо, щоб показати свою найкращу гру.

Звісно, знадобиться успіх, але якщо «Баварія» набере хід і уникне зустрічей з «Ман Сіті» та «Реалом», то у них будуть чудові шанси на Лігу чемпіонів. Я дивився ігри решти команд – крім «Сіті», їм нема від кого ховатися.

Якби вони завжди грали так, як із «Лаціо», все було б добре. Але не можна забувати, що «Лаціо» не входить до топ-клубів. Перемога у вівторок була важливою. Інакше вони втратили б шанси на який-небудь титул вже в березні. Але зараз важливо виступати у Бундеслізі так само, як і у Лізі чемпіонів», – сказав колишній гравець «Баварії» Хаманн.