8 березня 2024 08:53
3

"Селтік" позбувся вінгера, який не зійшовся з фанатами на політичному ґрунті – його хотіло "Динамо"

Селтік відпустив вінгера Ліеля Абаду в американську Шарлотт.


22-річний Абада приєднався до Шарлотт із МЛС, інформує офіційний сайт американського клубу. Повідомляється, що ізраїльтянин підписав контракт до 2026 року з опціоном на 2027 рік.


За два з половиною роки, проведених у Шотландії за "кельтів", Абада забив 51 гол у 112 матчах. Він допоміг виграти Селтіку требл у 2023 році, але після терористичних атак ХАМАС на мирний Ізраїль посварився з фанатами клубу. Як відомо, вболівальники "зелено-білих" підтримують у цьому конфлікті Палестину.


Взимку 2021 року Ліеля хотіло підписати київське Динамо, проте переговори так і не увінчалися успіхом.

Чушь написали.Он ушёл из-за антисемитов-болельщиков,выкрикивающих антиеврейские лозунги и махавшие палестинскими флагами.И,правильно сделал! Я живу в Израиле и точно знаю,что было 7 октября. Не дай бог,кому то это видеть.
Сховати
misha, приїжджайте в Україну і те, що було 7 жовтня в Ізраїлі від маленької групки терористів, які напали на Ізраїль, буде квіточками у порівнянні із тим, що відбувається у нас. Бо на нас напали сотні тисяч і озброєєня у них зовсім інше... А Ізраїль і далі дружить з москалями, які тих терористів 7 жовтня фінансують і озброюють...
Сховати
У вас не точное знание о том,что было 7 октября.У нас был праздник и множество израильтян праздновали на природе,да и город Сдерот у самой границе.И была никакая не маленькая групка,а тысячи вооружённых бандитов. Да,по случаю праздника много военных были в отпусках. поэтому и много пострадавших,особенно женщин и детей. И эти твари с ними делали то же,что и ихние рюские наставники. А про Украину я знаю и неменьше Вас,т.к. я с Чернигова и информацией владею достаточно.Усього Вам найкращого! Украiна переможе !!!Чапич,