5 березня 2024 16:35

Екс-гравець "Сіті" Річардс: "Зараз Фоден грає найкраще в АПЛ, але Де Брюйне - номер один"

Екс-захисник «Манчестер Сіті» та футбольний експерт Майка Річардс висловився про виступи півзахисника «городян» Філіпа Фоден у нинішньому сезоні, а також поділився думками про його спільну гру з Кевіном Де Брейне.


«Зараз Фоден виступає найкраще, але чи є він насправді найкращим? Я віддав би це звання Кевіну Де Брейне. Те, як Фодену вдавалося тягти свою команду у важливі моменти останнім часом, — заслуга його зрілості.


Найбільший комплімент, який я можу зробити Фодену, - це те, що Де Брейне був поза грою деякий час, і всі говорили, що без нього "Сіті" не буде тим самим. Фоден вийшов на поле і зіграв приголомшливо. Питання було у тому, як він відреагує, коли повернеться Кевін.

Де Брейне — номер один, найкращий півзахисник у світі, і мені завжди здавалося, що Фоден грав сам із собою, коли Де Брейне був у команді. Але щойно Де Брейне повернувся, Фоден не опустив свої стандарти. Він сказав: «Я головний у цій команді». Він мав низку гарних ігор. Зараз він грає найкраще в АПЛ», — наводить слова Річардса ВВС.