4 березня 2024 09:42

"Чудовий матч провів Кабаєв": журналіст проаналізував поєдинок "Динамо" проти "Чорноморця"

Журналіст Володимир Звєров проаналізував поєдинок "Динамо" - "Чорноморець".


"Динамо" виграло у "Чорноморця" у складному матчі, оскільки рахунок до останніх секунд був 1:0. Шоста перемога поспіль. Загалом "Динамо" могло вирішити багато чого в перші 15 хвилин, але гарні моменти не були реалізовані. Гол, який забили - це помилка голкіпера Варакути + гарні дії Шепелєва. Результат логічний, бо те, що створив "Чорноморець" не було аж занадто гольовим. Багато вболівальників "Динамо" хотіли більшої перемоги. В мене стійке враження, що навіть після двох перемог "Динамо" навесні, їхніх вболівальників все одно щось не влаштовує.


"Динамо" грало без Буяльського. Без центральної особи в плані креативу. З ним, я думаю, що було б створено набагато більше біля воріт "Чорноморця". І загалом "Динамо" провело матч без якихось помилок, контролювало гру та виграло її.


Чудовий матч провів Владислав Кабаєв. Він говорив, що в нього стало більше свободи дій, і це було помітно на футбольному полі. Він не був прив’язаний до лівого флангу, він був всюди, атакував і з центральної зони, і з правого флангу. Універсальність Кабаєва і вміння Волошина зіграти на обох флангах стали одними з ключових моментів в цьому матчі. І "Чорноморець" провів хороший матч, провели більш цілісний матч, ніж з "Оболонню".


З негатива для "Динамо" - це жовта картка Бражка. Для Володимира вона стала 4-ю в чемпіонаті і він пропустить матч із "Вересом". Думаю, що поєдинок "Верес" - "Динамо" буде цікавим".