3 березня 2024 20:57

Юрій Вернидуб - про скандальний гол "Шахтаря" після розіграшу штрафного: "Це те ж саме, що з "Вересом" було"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував 2:5 від «Шахтаря», слова коуча зі Львова передає кореспондентка Тribuna.com.


«Гра була до 57-ї хвилини. Після вилучення було важко, домінував «Шахтар».


Ще не дивився епізод з вилученням. Якщо там дійсно був наступ з ціллю завдати важкої травми, то це червона картка. Якщо цього не було - жовта. Якщо рефері переглядав відеоповтор та прийняв таке рішення, значить, він щось там побачив - грубу гру, наступ чи що.


Вчора дивився гру «Колоса» з «Рухом», то там навіть жовтої не дали за наступ. В матчах команд, які борються за високі нагороди, повинен бути дух гри. Перед прийняттям рішення треба думати, бо якщо це помилка, то дуже прикра.


Це буде урок для нашої команди та наших гравців. Коли ти порушуєш правила, не треба гладити та підіймати чужого гравця. Порушив, вибачився та швиденько сів на свою позицію.

А коли троє підійшли, почали його підіймати та жаліти, «Шахтар» трошки хитріше поступив - взяв та швидко розіграв. Я такі моменти вже бачив. Це те ж саме, що з «Вересом» було. Що зробиш, будемо вчитися на цих помилках.


Попереду багато матчів. У «Шахтаря» також є пропущені ігри, хай вони ще наберуть свої бали. Ми будемо боротися до кінця. Такі ігри треба швидше забувати, підійматися з колін та рухатися далі», - сказав Вернидуб.