3 березня 2024 12:51

"Боруссія" уважно стежить за результатами Терзича, підтримка від Ватцке слабшає. Майбутнє тренера залежить від найближчих матчів та попадання до Ліги чемпіонів.

Майбутнє Терзича на чолі "Борусії", ймовірно, перебуває під загрозою.


За інформацією німецького Sky Sport, підтримка Едіна Терзіча генеральним директором клубу Ханс-Йоахімом Ватцке поступово слабшає. Останні невдалі виступи команди не залишилися непоміченими керівництвом, яке уважно стежить за ситуацією.


Як повідомляється, керівництво «Боруссії» вважає, що у недавньому матчі з «Хоффенхаймом» (2:3) склад чорно-жовтих був максимально сильним із можливих. У грі взяли участь Забітцер, Брандт, Санчо, Ройс та Мален. Проте гра команди в атаці не влаштувала клубних босів.

Передбачається, що найближчі матчі дортмундської команди, зокрема з «Вердером», матимуть визначальне значення у подальшій долі німецького фахівця. Першочергове значення для «Дортмунда» має кваліфікація до Ліги чемпіонів наступного сезону.


Зазначається, що становище Терзича могло стати ще гіршим у разі невдачі у матчі з «Уніоном», але «Борусії» вдалося виграти в гостях (2:0).