3 березня 2024 11:02
1

"Важко нарікати на Миколенка, коли правий фланг у такому стані": фанати "Евертона" і англійські ЗМІ винесли вердикт українцю за останній матч

Евертон вдома програв Вест Гему у матчі АПЛ, пропустивши три голи. Вболівальники ліверпульців та місцеві ЗМІ залишилися незадоволені виступом Віталія Миколенка, який вийшов у старті.

У суботу, другого березня, Евертон на своєму полі провів поєдинок 27-го туру АПЛ проти Вест Гема, який закінчився перемогою гостей із рахунком 3:1.


Український лівий захисник Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі господарів та провів на полі усі 90 хвилин.


Вболівальники мерсисайдців прокоментували гру зірки збірної України в цій зустрічі.


«Шкода, що Миколенко зіпсував мені день», – @PacziL.


«Наші крайні захисники, мабуть, найгірші в будь-якій лізі, Миколенко і Годфрі не футболісти, вони не можуть робити елементарне», – @danny1878c.

«У другому голі Миколенко взагалі нікого не тримав...», – @ErazedEFC.


«Важко нарікати на Миколенка, коли правий фланг у такому стані. Я не знімаю провини з Миколенка, але проблема з іншого боку», – @KnockoffToff.

«Гра Миколенка при другому голі був аматорством», – @EvertonWorn.


«Лише центральні захисники тримають рівень, решта слабкі як сеча. Потрібно припиняти цю любов до Миколенка, бо він жахливий», – @daleclarke1980.

Також виступ Миколенка у матчі проти Вест Гема оцінили й англійські ЗМІ.


Liverpool Echo – 6/10

«Відмінна гра, яка змусила замовкнути небезпечного Мохаммеда Кудуса в першому таймі і спонукала гравця Вест Гема поміняти фланги, він намагався закрити Томаша Соучека, але не зміг підібратися достатньо близько до диво-удару».


LiverpoolWorld – 5/10

«У першому таймі добре захищався, але змарнував одну хорошу нагоду для навісу. Більшу частину другого тайму сковував небезпечного Боуена, але Соучеку українець залишив занадто багато простору на дальній стійці для переможного удару».


Goodison News – 3/10


«Присутність Кудуса означала, що він не міг атакувати так часто, як він показував протягом останніх тижнів. Він насилу намагався впоратися з талановитим вінгером, який був видатним у цьому сезоні.


Двічі був обіграний у дриблінгу, зробив лише один відбір і втратив м'яч 15 разів – це був недбалий виступ, так як він не зміг зробити позитивну різницю».

Эти комменты мне напоминают деда Ничипора с Малиновки,когда менял шапки !