1 березня 2024 18:53
1

Джерело: "Динамо" хоче грати домашні єврокубкові матчі у Німеччині

Фото - ua.depositphotos.com


Київське «Динамо» з грудня минулого року веде переговори з керівництвом «Нюрнберга» про те, щоб наступного сезону проводити свої єврокубкові матчі на тамтешньому ««Макс-Морлок-Штадіон», місткість якого складає майже 47 тисяч глядачів.


«Ми ведемо переговори та впевнені у собі. Ми хотіли б прийняти «Динамо», – прокоментував цю інформацію для німецької преси керуючий стадіоном Альфред Діснер.

Саме «Макс-Морлок-Штадіон» є для «Динамо» планом А. Причому «біло-сині» розраховують, що на цій арені вони гратимуть домашні матчі Ліги чемпіонів, куди киянам ще доведеться пробитися не лише через чемпіонат, а й у разі перемоги в УПЛ, то й через кваліфікацію самого єврокубку.

Також повідомляється, що 23 березня «Динамо» може провести на «Макс-Морлок-Штадіон» товариський матч проти «Нюрнберга», метою якого буде протестувати арену щодо проведення там матчів міжнародного рівня.

Зазначимо, що «Нюрнберг» зараз грає у Другій німецькій Бундеслізі, де посідає лише 12-те місце.
Якщо їхати з Нюрнберга в бік Карлсруе «шісткою», то біля містечка Зінсхайм прямо біля автобану з лівого боку ви побачите красеня – це «Райн-Неккер-Арена» домашній стадіон ФК «Хоффенхайм». Він набагато кращий за Макс-Морлок-Штадіон. Але спочатку потрібно потрапити до єврокубків.