29 лютого 2024 19:03

Ігор ГАТАУЛЛІН: "Звільнення Павелка з-під варти ніяк не вплине на рішення розвивати футбол згідно з баченням Андрія Шевченка"

Колишній член виконавчого комітету УАФ часів Андрія Павелка та очільник Вінницької обласної асоціації футболу, яка підтримала кандидатуру Андрія Шевченка, Ігор Гатауллін прокоментував Tribuna.com звільнення Павелка з-під варти.


- Що вихід Андрія Павелка з-під варти може означати для українського футболу?

- Це поки була задоволена апеляційна скарга. Але як я розумію — я все ж досвідчений та з великим стажем в українському футболі — цей факт ніяк не вплине на стратегічне рішення розвивати футбол згідно з баченням Андрія Миколайовича Шевченка. Абсолютно.

Адже конгрес 25 січня майже одноголосно - 93 делегати із 94 - проголосував за. Разом з тим, ми голосували уже після озвучення програми, яка є хорошою та конкретною, дозволяє розвивати футбол та враховує специфіку сьогоднішню. Маю на увазі агресію цих тварюк проти нашої країни. До того ж статус нашого президента буде мати шикарне значення на міжнародному рівні.

- Тобто з юридичної точки зору в Андрія Павелка не повинно бути претензій до того, як відбулась ця зміна влади?

- Юридично дотримані абсолютно всі закони. І футбольні, і людські. І особливо закони нашої держави на юридичному рівні. На найвищому рівні. Це однозначно, - сказав Гатауллін.