29 лютого 2024 17:02

Поль Погба: "У мене забрали все, що я побудував під час своєї професійної кар'єри"

Хавбек "Ювентуса" Поль Погба відреагував на рішення антидопінгової прокуратури про дискваліфікацію на чотири роки. Нагадаємо, 29 лютого стало відомо, що 30-річного француза дискваліфікували за порушення антидопінгових правил.


- Сьогодні мені повідомили про рішення антидопінгової прокуратури. Я вважаю вердикт несправедливим. Мені сумно, я шокований, у мене розбите серце. У мене забрали все, що я побудував під час своєї професійної кар'єри футболіста. Коли я звільнюся від юридичних обмежень, стане відома вся історія, але я ніколи свідомо і навмисно не приймав жодних добавок, що порушують антидопінгові норми.

Як професійний спортсмен, я ніколи не зробив би нічого, що могло б поліпшити мою роботу завдяки використанню заборонених речовин. Я ніколи не обманював колег-спортсменів і вболівальників жодної з команд, за які виступав. Я буду оскаржувати це рішення у Спортивному арбітражному суді (CAS), - зазначив Поль Погба.

Нагадаємо, 11 вересня 2023 року з'явилася інформація, що допінг-тест Погба дав позитивний результат після матчу з "Удінезе" (3:0) у 1-му турі серії А. В організмі півзахисника виявили підвищений вміст тестостерону. Повторний допінг-тест також дав позитивний результат.