28 лютого 2024 14:34

Прямі трансляції, студії, огляди та улюблені архівні матчі: всі події Української Прем’єр-ліги відтепер у Volia

Лютий 2024 року відзначився приємними новинами для вболівальників УПЛ –телеканал UPL.TV став доступним в мережі Volia.


Це перший національний канал, повністю присвячений українському футболу і його головним подіям. Він пропонує не лише прямі трансляції та повтори домашніх матчів 13 клубів Української Прем’єр-ліги, а й багато інших цікавих програм власного виробництва, основаних на футбольній тематиці.


Зокрема, обговорення в студіях в дні проведення матчів, оглядові та авторські програми, ретро ігри за участю українських клубів, хайлайти матчів та добірки топ-голів/сейвів, новини футболу та різноманітний клубний контент. На доповнення – яскраві події іноземних ліг від партнерів проєкту.


Усе це відтепер доступно користувачам Volia на платформі ОТТ (вся Україна) та клієнтам цифрового телебачення в містах Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Обухів, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький та Черкаси.


Разом із Volia слідкувати за Чемпіонатом України, переглядати ігри улюблених команд і вболівати за них усією родиною стає набагато простіше – окрім телевізора, це можна робити зі зручного гаджета, підключивши Volia TV.


Не пропустіть: ігри 19 туру головної спортивної події України, які визначать найкращийукраїнський футбольний клуб, відбудуться вже 2 березня.


Долучайтесь до перегляду каналу UPL.TV у Volia, дивіться прямі трансляції та повертайтесь до найбільш цікавих для вас матчів завдяки доступу до архівних подій!