28 лютого 2024 12:06

Маурісіо Почеттіно: "Ніхто не говорить поганого про "Ліверпуль" чи "Сіті", але в "Челсі" все по-іншому через тиск 1 млрд фунтів, витрачених на команду"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно вважає, що команда піддається невиправданій критиці через великі витрати на трансферному ринку.


«Ніхто не говорить нічого поганого про «Ліверпуль» чи «Сіті». Якщо ти виграв, то виграв, якщо програв, то програв, це нормально. Нічого не відбувається.

Але в «Челсі» все зовсім по-іншому через тиск 1 млрд фунтів, витрачених на команду. Для мене це несправедливо, але, кажучи це, я приймаю думку інших.

Завжди ця цифра в 1 млрд фунтів стерлінгів. Я не знаю. Мені здається, це несправедливо. Це мій погляд. Коли «Челсі» програє, це завжди через занадто великі витрати Ні, обставини «Челсі» - це обставини «Челсі».

Коли нові власники прийшли з намірами, вони хотіли побудувати щось відмінне від минулого. Це те, що ми повинні розуміти. Ми є частиною цієї структури, яка хоче рухатися вперед, цього проєкту, але він лише на початку.

Тому ми не можемо порівнювати його з минулим. Ми говорили про те, що Джексону потрібно забивати. Але Джексон не може зрівнятися з Дрогба. Дрогба був одним з найкращих нападників у світі. Важко, щоб з'явився інший Дрогба», – сказав Почеттіно.