27 лютого 2024 20:23
7

Джерело: Ротань не планує викликати Ярмоленка та Циганкова на Олімпіаду

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, в олімпійській збірній України не варто чекати на лідерів національної команди Андрія Ярмоленка, Олександра Зінченка, Віктора Циганкова та інших, кого можна включити у квоту з трьох гравців, які не підходять за віком.


«Не думаю, що у квоту трьох гравців поза віком тренер обиратиме Ярмоленка, Довбика, Циганкова чи Зінченка. Вибір буде серед тих, хто вже за віком не підходить, але вони пройшли цей шлях та вибороли путівку на Олімпіаду. Той самий Артем Бондаренко».


«Я знаю, що Ротань розглядає можливість запрошення лише тих гравців поза віковим лімітом, які брали участь у боротьбі за вихід на Ігри. Ті хлопці, які на Євро U-21 могли грати, але за віком на Олімпіаду не проходять», — сказав Циганик.

Коноплянку на Олімпіаду Ротань візьме.
Ротань не тренер этой сборной! С 25 июля 2023 года Унаи Мельгоса тренер уже, ну откуда вам знвть об этом, вы же журналисты...
Сховати
romanoff, https://www.dynamomania.com/ru/news/688706-oficialno-trenerom-sbornoj-ukrainy-na-olimpiade-budet-rotan-no-v-otbore-evro-2025-u-komandy-budet-novyj-shtab
Сховати
evgeniy_0672, статья от 4 июля 2023 года, а уже 25 июля по инициативе Реброва испанский специалист стал главным тренером молодежной сборной Украины
Сховати
romanoff, https://uaf.ua/article/50426?fbclid=IwAR3S5qPZKlfD1Wq-IsUDi0VTltsv2xlIvVq5rx2Xc-aDCzAlFfuEO2TCP5c

romanoff, Тренер сборной Украины U-21 Мельгоса. Тренировать ее на Олимпиаде и формировать состав будет Ротань. Что вам не ясно? Извиняться будете?

romanoff, Вы путаете молодежную сборноую с олимпийской, которая формируется в преддверии олимпиады. Ротань тренер олимпийской.