25 лютого 2024 19:45

Мудрик не зміг виграти перший трофей в Англії: "Ліверпуль" вирвав перемогу у "Челсi" у кінці другого овертайму


Сьогодні, 25 лютого, відбувся фінальний поєдинок Кубка англійської ліги між лондонським Челсі Михайла Мудрика та Ліверпулем. Поєдинок закінчився в нічию 0:0, але в додатковий час сильнішими виявилися підопічні Юргена Клоппа.


Український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик залишився у запасі синіх на фінальний матч Кубка англійської ліги проти Ліверпуля.


Команди обмінялися небезпечними моментами на старті поєдинку, але нікому не вдалося відкрити рахунок. Однак в середині тайму команда Почеттіно зуміла забити. Сині раділи не довго, адже ВАР переглянув момент і скасував взяття воріт через офсайд.


На перерву команди пішли за рахунку 0:0.


В другій половині гри команда Юргена Клопп забила м'яч. Ван Дейк звільнився від опіки та замкнув навісну передачу зі штрафного, яку виконав Ендрю Робертсон, але знову ВАР скасував взяття воріт через положення поза грою.


Згодом Галлагер опинився на вільному просторі в штрафному майданчику. Він обійшов воротаря, але неймовірним чином примудрився пробити в ліву стійку.


Михайло Мудрик нарешті з'явився на футбольному полі. Маурісіо Почеттіно випустив українського вінгера на 90-й хвилині. В основний час команди не змогли забити, тому гра перейшла в овертайми.


Наприкінці додаткового часу все вирішив банальний кутовий. Ван Дейк в штрафному майданчику вистрибнув найвище назустріч бездоганній подачі з кутового, яку виконав Цімікас та головою спрямував м'яч під ліву стійку, повз воротаря.


Фінальний свисток зафіксував перемогу Ліверпуля, а це означає, що підопічні Юргена Клоппа виграли Кубок англійської ліги.


Кубок англійської ліги, фінал


Челсі - Ліверпуль - 0:1

Голи: Ван Дейк, 118