24 лютого 2024 23:47

Тренер "Борнмута" Іраола: "Проти "Манчестер Сіті" важко здобути результат"

Менеджер "Борнмута" Андоні Іраола засмучений поразкою від "Манчестер Сіті" (0:1), адже його команда поступилася попри хорошу гру.


"Навіть коли ви граєте добре і тиснете на них - у другому таймі, я думаю, вони страждали - ви повинні використовувати свої шанси і бути більш клінічними.


Це був тип гри, на який ми очікували. Ми добре грали протягом 25 хвилин, а потім почали втрачати високий пресинг, оскільки втомилися. Вони забили гол, але другий тайм був дуже хорошим з нашого боку. Але в кінці нам не вистачило найголовнішого - завершення. У другому таймі ми були хоробрими і були близькі до того, щоб щось зробити, але не змогли цього зробити.


Проти них дуже важко здобути результат. Ми добре захищалися, але з іншого боку, ми не завершували моменти, які створювали. Я думаю, що ми граємо добре. Тепер я сподіваюся, що ми продовжимо з таким рівнем футболу та інтенсивності".


"Борнмут" розміщується на 14-му місці АПЛ. Наступний матч "вишеньки" проведуть проти "Лестера" у Кубку Англії. Гра запланована на 27-ме лютого.