20 лютого 2024 09:49

Тренер "Крістал Пелас": "Гласнер приходить у команду з великим характером"

Перед матчем 25 туру АПЛ «Крістал Пелас» звільнив з посади головного тренера легенду тренерського цеху Роя Ходжсона та призначив Олівера Гласнера. Проте австрієць ще не приступив до своєї роботи, а в грі проти «Евертона» (1:1) «склярами» керував Педді Маккарті, який дав свій коментар після матчу.


«Це був чудовий гол Джордана Айю, але ми не змогли втримати переможний рахунок. Ми знали, що «Евертон» поставить нам деякі питання під час матчу, і я розчарований, що ми пропустили, але зрештою, ми задоволені результатом і йдемо далі.


Гласнер на трибунах ? Є багато якості, і він приходить у команду з великим характером, є багато позитивних моментів, які він побачить, і я впевнений, що він не може дочекатися, щоб почати працювати.


Я не можу сказати, вдалося справити гравцям враження на Гласнера чи ні. Я впевнений, що вони знали, що він спостерігає за ними, гравці професіонали, і вони заслуговують великої поваги.


Гравці гнучкі, і ми використовували цю систему проти «Ман Сіті» та «Ман Юнайтед на виїзді», я впевнений, що йому сподобається працювати з цією чудовою групою хлопців»


Ми повністю зосередилися на підготовці до гри, і я не мав жодної розмови з керівництвом щодо моєї позиції — я впевнений, що це стане зрозумілим протягом наступних кількох днів», – сказав Маккарті.