15 лютого 2024 13:05

Тухель більше не має права на помилку: керівництво "Баварії" прийняло рішення після поразки від "Лаціо"

Головний тренер Баварії Томас Тухель може недопрацювати сезон в Мюнхені, якщо невдалі результати продовжаться.


Баварія програла Байєру чемпіонський матч в Бундеслізі, а потім провела жахливий поєдинок проти Лаціо в плей-офф Ліги чемпіонів. Мюнхенські боси висловили підтримку тренеру.

"Румменігге та Хьонесс завжди казали, що мінімальна поразка на виїзді не катастрофічна, вдома можна все виправити. У команди є достатньо якості, щоб перемогти у матчі-відповіді та пройти далі. Втім, звичайно, розчарування сильне", – сказав голова правління Ян-Крістіан Дреезен.

"Звичайно, тренеру важко в такій ситуації, як і нам всім. Наша мета – вийти з цього разом. Ми всі в одному човні", – заявив спортивний директор Крістоф Фройнд.

Інсайдери дають більше інформації. Після поразки від Лаціо звільнення Тухеля не розглядається, заявляє Флоріан Плеттенберг. Томас точно керуватиме командою в наступному матчі з Бохумом.


Однак у тренера більше немає права на помилку. Якщо Баварія втратить очки проти Бохума, то Тухелю важко буде зберегти посаду. Керівництво планує довгостроковий проєкт з цим тренером, але тепер у Томаса немає гарантії, що він навіть допрацює до літа.