15 лютого 2024 08:39

Саррі про 1:0 з "Баварією": "Відчуваємо величезне задоволення від перемоги над однією з найсильніших команд Європи, але шкодуємо про те, що втратили моменти наприкінці"

Головний тренер "Лаціо" Мауріціо Саррі висловився про перемогу над "Баварією".


Римський клуб здобув перемогу з рахунком 1:0 у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Це була перемога старання та терпіння. Ми відчуваємо величезне задоволення від перемоги над однією з найсильніших команд Європи, але також шкодуємо, що втратили моменти наприкінці.

Протягом усього матчу ми діяли згуртовано. Це нормально, що в такій грі бувають моменти, коли доводиться терпіти, але ми також мали багато можливостей. На щастя, ми користувалися однією. В останні чверть години ми були більше стурбовані тим, щоб утримати домашню перемогу, а не досягти більшого рахунку.

Ми вирішили зменшити лінію пресингу, і іноді вони змушували нас опускатися навіть нижче, ніж ми думали. Ми вирішили не розширювати поле, зокрема, тому, що вони атакують великою кількістю гравців. Враховуючи їхню якість, ми ухвалили таке рішення.

Тухель виграв набагато більше за мене, він дуже добре знає, що йому потрібно робити. "Баварія" - сильна команда, кілька хлопців, що вийшли з лави запасних, справили на мене враження. Тель дуже сильний, вражає", – сказав Саррі.