14 лютого 2024 19:20

Кіран ТІРНІ: "Особливість "Арсеналу" в тому, що лівий захисник багато грає в центрі. Зінченко – один із найкращих у світі, йому це легко дається. Він скоріше "шістка"

Фото - ua.depositphotos.com


Кіран Тірні назвав Олександра Зінченка одним із найкращих лівих захисників світу.


«Одна з головних особливостей «Арсеналу» полягає в тому, що лівий захисник там – один із тих, хто найбільше грає у центрі. Зінченко – один із їхніх основних творців, він скоріше «шістка».


Спочатку мені це було чужо. Я ніколи не грав на позиції центрального півзахисника, навіть у дитинстві. Я завжди грав високо і на краю, так як передбачає більш звична роль лівого захисника, знайома мені все моє життя.


Я намагався освоїти нову роль в Арсеналі. Видно, що вона добре працює, із цим важко сперечатися. Я намагався щосили, навчався, намагався працювати так на тренуваннях і під час матчів. Можливо, якось мені буде комфортно грати в такий спосіб.


Я тренувався з одним із найкращих у світі, Зінченко. Він це природно, легко йому дається. Для мене зараз більш природна вертикальна гра на фланзі», – сказав орендований «Сосьєдадом» захисник.