11 лютого 2024 09:30

Беллінгем обігнав Довбика в гонці голеадорів Ла Ліги: дубль англійця вивів його на чисте перше місце

Фото - ua.depositphotos.com


Десятого лютого в рамках 24 туру іспанської Ла Ліги Реал в Мадриді на «Сантьяго Бернабеу» приймав каталонську Жирону.


Одразу три українці вийшли на поле в стартових складах команд. Андрій Лунін зайняв місце у воротах Реала, а Віктор Циганков та Артем Довбик були включені до основного складу каталонців.

Реал здобув впевнену перемогу. На 61 хвилині «королівський клуб» вже вів у рахунку 4:0 після того, як по одному м’ячу забили Вінісіус та Родріго, а також оформив дубль Джуд Беллінгем.

Циганков та Довбик були замінені на 70 хвилині, коли вже в поєдинку було все вирішено. Забитих м’ячів більше не було, а тому Реал виграв зустріч із рахунком 4:0.

Завдяки дублю Беллінгем вийшов на чисте перше місце в гонці голеадорів Ла Ліги. Тепер у англійця 16 забитих м’ячів у активі. Український форвард Жирони Артем Довбик забив 14 м’ячів, як і форвард Гетафе Борха Майораль. Українець та іспанець ділять друге місце в гонці найкращих снайперів Ла Ліги.

Після перемоги Реал із 61 очком у активі відірвався від другої Жирони, в якої 56 балів. Далі ідуть Барса (50), Атлетіко (48) та Атлетік Більбао (45), які також мають по грі в запасі.