10 лютого 2024 15:34

"Я часто казав, що йому робити". Екс-гравець "Барселони" Маркес згадав конфлікт із Мессі

Колишній центральний захисник «Барселони» Рафаель Маркес, який нині очолює «Барселону Атлетик», згадав, як під час ігрової кар'єри посварився з екс-нападником синьо-гранатовим Ліонелем Мессі.


«Я бачив, як дебютував Мессі. Ми чули, що у «Ла Масії» є хлопець, який дуже відрізняється від інших і був справжнім феноменом. Ми сподівалися, що Мессі стане великим гравцем, але, звичайно, мали допомогти йому в цьому, адже він був такий молодий. На тренуваннях я віддавав йому багато наказів, він слухав їх.


Ми знали, що Лео може обігравати трьох-чотирьох футболістів, але іноді він загравався. Ми намагалися направити його, кажучи: «Не веди тут м'яч поодинці». Це було сказано для того, щоби він більше працював зі своїми товаришами по команді. І одного разу через мою наполегливу вимогу між мною та Мессі виникла сварка. Ми почали обмінюватися шпильками, і Гвардіоле довелося втрутитися, щоб вирішити проблему. Ми з Мессі не були великими друзями, але були колегами», - наводить слова Маркеса Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Маркес виступав за "Барселону" з 2003 по 2010 рік. Мессі перебував у системі синьо-гранатових з 2000 року. Хосеп Гвардіола, який нині тренує «Манчестер Сіті», очолював каталонський клуб з 2008 по 2012 рік.