10 лютого 2024 10:53

"З'явилися агенти, пов'язані з криміналом": як зірвався перехід форварда "Спартака" до "Динамо"

Колишній голкіпер збірної України та московського Спартака Максим Левицький поділився спогадами про зірваний трансфер російського форварда Дмитра Сичова до київського Динамо.

В інтерв'ю сайту «Український футбол» Максим Левицький розповів про екс-форварда московського Спартака Дмитра Сичова, який міг перейти в київське Динамо.


- Це вже було після мене, але я був свідком його конфлікту з керівництвом Спартака. Він прийшов молодим, але був лідером серед бомбардирів у чемпіонаті. Я не любив втручатися у фінансові питання інших. Мені це було байдуже. Проте старші хлопці казали, що Діма отримує меншу зарплату, ніж гравці дубля Спартака – найкращий бомбардир команди».


За словами екс-воротаря збірної України, після зустрічі з керівництвом Спартака Сичов зник з команди.


«Сичов пішов на розмову із президентом і той його прогнав. Діма мав батько зі зв'язками у футболі. Після тієї розмови Сичов поїхав із бази. Зник кудись. І тут раз – почали обривати мені телефони телефон. Я нічого не знаю. З чуток, у Діми з'явилися агенти, пов'язані з криміналом».

Після цієї історії Левицький змушений був залишити московський Спартак.

«Проходить кілька днів і всіх спартаківців просять підписати петицію проти Сичова. Я відмовився. Як я можу бути проти футболіста, коли сам футболіст? На його місці я можу бути. Журналістам я відповів, що нічого не підписував.


Після цього, як я відмовився підписувати цю петицію, Костя Сарсанія дзвонить і запитує: «Що там сталося? Червиченко сказав: «Шукайте собі нову команду».