7 лютого 2024 20:31

В'ячеслав ФРІДМАН: "Можливо, наступного сезону об'єднаємось і транслюватимемося лише на УПЛ-ТБ"

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман прокоментував Tribuna.com інформацію, що дніпровський клуб, як і «Динамо» та «Зоря», допускає можливість паралельних трансляцій своїх домашніх матчів на УПЛ ТВ.

- Якщо говорити про цей сезон, ми продовжимо транслюватися на безплатних каналах 2+2 і ТЕТ, як і було раніше. Ми і «Динамо» на 2+2, а «Зоря» на ТЕТ.


Але ми допускаємо можливість, що паралельно нас будуть показувати на платформі УПЛ ТВ. Але ми ще повинні з 1+1 уточнити наші контракти. В принципі, ми не проти, але в будь-якому випадку залишимось на безплатній платформі. Будемо там і там.


А що буде наступного сезону, думатимемо наприкінці травня та на початку червня. Можливо, об’єднаємося і будемо транслюватися тільки на УПЛ ТВ.


- Можливо, цьому посприяє те, що «плюси», з якими у вас контракт, тепер займатимуться дистрибуцією УПЛ ТВ.


- Це дві різні структури. Наш контракт з «плюсами» - це одне. А УПЛ ТВ створюють на базі «плюсів», бо у них є потрібні машини, ПТС-ки, обладнання, студії. Тому вони виграли тендер. Але це різні речі. Вони там заробляють свої гроші на виробництві матчів.


А це контракти з клубами. В будь-якому випадку ми до останнього туру будемо транслюватись на безплатних каналах. Але паралельно допускаємо можливість трансляції на УПЛ ТВ.

- Тобто коли у «Дніпра-1» закінчиться чинний контракт з «плюсами», клуб буде готовий розглядати пропозицію приєднання до УПЛ ТВ, так?


- Звісно, сядемо, поговоримо. Якщо знайдемо консенсус, то уже будемо усі разом йти далі єдиним телепулом. Але тільки з наступного чемпіонату.


- Ваш контракт з «плюсами» діє до кінця цього сезону?


- У нас він може бути й на кілька сезонів. Але в нас є умова, що можемо його переглядати. Якщо прийдемо до висновку, що буде так, то буде так. Спеціально ніхто нікому не буде вставляти палки в колеса, - сказав Фрідман.