7 лютого 2024 15:40

"Я маю пишатися, а не соромитися". Росіянка, якій приписували роман з Мудриком, розповіла про розрив стосунків

Михайло Мудрик потрапляє в українські новини, на жаль, не тільки завдяки яскравій грі у складі Челсі. Півзахисника пов’язують з російською моделлю Віолеттою Грачовою. У ЗМІ писали, що у пари романтичні відносини.


Якщо любов і була у Мудрика з представницею рф, то тепер вона добігла кінця. Такий висновок можна зробити зі спілкування блогерки з фолловерами в Instagram.


Підписник: «Чому розлучилися?».


Грачова: «Різні погляди, принципи. Я маю пишатися своїм чоловіком, а не соромитися».


Відзначимо, що менше тижня тому дівчина опублікувало фото у купальнику, яке вподобав Мудрик.



Чутки про відносини Михайла та росіянки з’явилися у листопаді. Тоді вінгер Челсі прокоментував пост в Instagram Грачової, покликавши «зустрітися на мосту» (використано слово the bridge, що може означати домашній стадіон Челсі, але власне коментар написаний під фото, де дівчина стоїть на мосту в Парижі).


Також не так давно Мудрик, мабуть, здійснив прогулянку на гелікоптері Лондоном у компанії моделі. Сама ж Грачова жаліється, що українські вболівальники її хейтять.


Модель старша за Михайла (народилася у 1993 році, а українець – 2001). Вона вже мала любовні відносини з футболістом – зустрічалася з норвежцем Матіасом Норманом, який тоді виступав в рф.