4 лютого 2024 12:08

Джерело: Сефері не повернеться у "Ворсклу" цієї зими та залишиться в "Баніясі"

Як стало відомо Sport Arena, вінгер Таулянт Сефері не повернеться у Ворсклу до закриття зимового трансферного вікна.


Албанець проводить тренувальний збір із Баніясом. Клуб із ОАЕ, за який вінгер виступає на правах оренди, працює над підписанням Таулянта на постійній основі.


У грудні віце-президент Ворскли Олег Лисак розповів, що Баніяс активує клаусулу Сефері, прописану в контракті з полтавцями. Оформити угоду клуб із ОАЕ має намір протягом шести місяців.


Нагадаємо, у липні Сефері, контракт якого з Ворсклою дійсний до літа 2025 року, перейшов на права річної оренди до Баніясу з Абу-Дабі. Тоді ж Лисак повідомив, що полтавський клуб має можливість заробити на угоді. У договорі було прописано комбінацію виплат, які отримає українська команда.

У сезоні 2022/23 Сефері провів 28 матчів за Ворсклу у всіх турнірах, у яких забив 13 голів. За клуб з ОАЕ 27-річний албанець зіграв 14 матчів у всіх турнірах, забив сім голів та віддав один результативний пас.


Ворскла завершила першу частину чемпіонату на сьомому місці, маючи в активі 23 бали. У 18-му турі УПЛ полтавці в гостях зіграють із Зорею. Базова дата туру – 24 лютого.