3 лютого 2024 18:46

"Реал" остаточно визначився щодо майбутнього Кепи: Лунін сприяв ухваленню рішення

Голкіпер Реала Кепа Аррісабалага навряд чи залишиться в команді після завершення сезону 2023/24.


Іспанський воротар приєднався до мадридців влітку 2023 року, перейшовши в оренду з Челсі. Керівництво Реала мало визначитися з тим, чи варто оформлювати повноцінний трансфер Кепи.


Як повідомляє Relevo, мадридці вирішили, що Аррісабалага після завершення сезону повернеться до Лондона. Він не переконав тренерський штаб, а сумніви щодо його майбутнього почали наростати після травми, оскільки голкіпер втратив своє місце в основі. Кепа став робити більше помилок, а впевненість його похитнулася.

Натомість прогрес Андрія Луніна вразив керівництво Реала. Під час фінальних матчів за Суперкубок Іспанії тренерський штаб переконався, що українець надійніший, ніж Кепа, і варто припинити ротацію, й довіритися саме Андрію.

Таким чином керівництво Реала вирішило, що краще продовжувати співпрацю з Луніним та Куртуа, який скоро відновиться після травми, а трансфер іспанця не оформлювати.


Нагадаємо, що Кепа провів у поточному сезоні 18 матчів за мадридців. Він пропустив 18 голів і сім разів зумів зберегти свої ворота "сухими".