1 лютого 2024 09:35

Теґ Хаг про різницю ситуацій Рашфорда і Санчо: "Все можна вирішити всередині клубу. Джейдон вважав за краще винести на публіку"

Ерік тен Хаг пояснив відмінності між ситуаціями Джейдона Санчо та Маркуса Решфорда.


У серпні Санчо публічно поставив питання про причини, з яких тен Хаг не ставить його до складу «Манчестер Юнайтед», написавши пост у твіттері, але потім видалив публікацію. Після відмови Джейдона вибачатися йому чотири місяці довелося тренуватись окремо від команди. Цієї зими він пішов до дортмундської «Борусії» на правах оренди.


Минулого тижня стало відомо, що Решфорд відвідав нічний клуб у Белфасті, а потім пропустив тренування та гру проти «Ньюпорта» у Кубку Англії через хворобу. Маркуса оштрафували на 650 000 фунтів. Після зустрічі з тен Хагом він зможе зіграти у сьогоднішньому матчі АПЛ із «Вулверхемптоном».


«Все можна вирішити усередині клубу. Джейдон вважав за краще винести на публіку.


Насамперед, гравці на такому рівні повинні контролювати себе. Це те, що від них вимагається. Гравець має знати, що добре, а що – ні. Якщо ти хочеш грати на топ-рівні, для цього потрібно вести певний спосіб життя. Завжди», – сказав тен Хаг.


Проблеми із виконанням суворих правил, встановлених тренером «МЮ», були не лише у Санчо та Решфорда. У тен Хага був конфлікт із Кріштіану Роналду, після якого контракт із португальцем був розірваний. Також дисциплінарне покарання отримував Алехандро Гарначо.


Незважаючи на це, тен Хаг наполягає, що не буде «няньчитися» з футболістами.


«Ні, ви що, мова ж про топ-футболістів. Я більше не маю займатися їх вихованням. Коли ти граєш за «Ман Юнайтед», ти і так маєш усе розуміти», – сказав Ерік.