28 січня 2024 22:42

Потрібно зачекати три роки. Експерт дав пораду фанатам "Челсі" стосовно Мудрика

Фото - ua.depositphotos.com


56-річний британський спортивний коментатор Пітер Друрі в ефірі програми The Byline виступив на захист українського вінгера «Челсі» Михайла Мудрика, якого все частіше критикують уболівальники та ЗМІ за недостатню ефективність у футболці «синіх».


«Я все ще хочу, аби Мудрик став зіркою, і я знаю, що знайдуться люди, які зараз почнуть закочувати очі і таке інше. Треба розуміти, що це дуже молодий гравець, який приїхав із однієї футбольної культури до іншої, з однієї, до речі, дуже неблагополучної країни до нашої. У цієї людини є родина та проблеми».


«Я дуже сподіваюся, що вболівальники «Челсі» зможуть знайти в собі сили дати йому набагато більше послаблень, навіть у найближчі місяці, тому що в його випадку може пройти два-три роки, перш ніж ми побачимо віддачу. Мудрик явно приголомшливий спортсмен, у нього дуже гарні наміри і правильна мотивація, він хоче досягти успіху, і я майже впевнений, що згодом він зможе стати видатною зіркою».


«Ми всі за те, щоб давати гравцям шанс, коли вони на нього заслужили, і ми всі за те, щоб ніколи не списувати гравця з рахунків повністю. У будь-кого, хто довгий час дивився футбол, у пам'яті знайдеться футболіст, який у певний момент доводив, що ви неправі».


«Але той факт, що є невеликий шанс, що він досягне успіху, не знижує значно більшої ймовірності, що він цього не зробить, і він не може розраховувати на те, що багато гратиме, поки він робить такий малий внесок у результати команди. Найкращою ідеєю було б залишити його в оренді у «Шахтарі» до кінця минулого року, а згодом, можливо, знову відправити його в оренду цього року. Він просто не готовий, і його розвитку не сприяє те, що він грає час від часу, коли він ще не досягнув потрібного рівня», - сказав Друрі.