23 січня 2024 14:28
1

MEGOGO – про рекламу російського букмекера в трансляціях Ла Ліги: "Сигнал неможливо видозмінити для України"

MEGOGO відповів у коментарі для Tribuna.com щодо появи реклами російського букмекера «Ліга Ставок» у трансляціях Ла Ліги цього сезону.


«Сигнал трансляції, який розповсюджується в Україні, є частиною нерозділеного потоку правовласника, який неможливо відокремити чи видозмінити для України. Тобто, залежно від матчу, Україна отримує глобальний або європейський/СНД сигнал трансляції. Правовласник продає на свій розсуд різну рекламу на різні регіони.


Важливо додати, що це стандартна практика в галузі. Інші ліги, включаючи європейські, мають аналогічні умови, тому це не є специфічним саме для цього правовласника.


Спортивна редакція MEGOGO вже зверталась до правовласника з приводу реклами російських букмекерів. Наразі Ла Ліга повідомила, що надалі всі матчі «Реала», «Барселони» та «Атлетіко» (на зовнішніх майданчиках) будуть вільні від російського спонсорства», – йдеться у відповіді MEGOGO.


Tribuna.com надіслала запит до Ла Ліги з проханням прокоментувати природу її взаємин з «Лігою Ставок», але відповіді поки не отримала.


А деякі коментатори MEGOGO штрафний майданчик називають штрафною площою