19 січня 2024 08:52

Джеррард пояснив, чому вирішив продовжити контракт із "Аль-Іттіфаком"

Головний тренер «Аль-Іттіфака» англієць Стівен Джеррард прокоментував підписання нового контракту з клубом. Новий договір між сторонами діятиме до 2027 року. Легенда «Ліверпуля» прийшов до клубу влітку минулого року.


«Це дуже приємно для мене та моєї родини і схоже на визнання за велику працю та відданість справі. З самого початку знав, що тут на мене чекає велика і складна робота.

Я теж розумію свою позицію як тренера, оскільки футбол – це бізнес, орієнтований на результат. Я ніколи не сприймаю ситуацію як належне. Я розумію, де ми знаходимося в лізі, але також впевнений, що ми станемо кращими.

До того, як розпочати роботу, я ніколи раніше не був у Саудівській Аравії, і це було повною протилежністю тому сприйняттю, яке я мав раніше. Легким рішенням було б залишитися в Ліверпулі та чекати на роботу. Але ми всією сім'єю вирішили, що хочемо чогось трохи нестандартного.

Я навчився адаптуватися до нової культури, нової ліги, заводити нових друзів та долати нові труднощі. Думаю, що це зробило мене краще, як людину і як тренера, а також зробило мене трохи зрілішим. Звісно, переді мною стоятимуть труднощі, але я готовий», – наводить прес-служба клубу слова Джеррарда.

Клуб Джеррарда зараз посідає 8-ме місце у турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії.