19 січня 2024 01:15

Чотири пропущені м'ячі та виліт із Кубка Іспанії. "Реал" з Луніним програв "Атлетико"

У четвер, 18 січня, Атлетіко приймав Реал в матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Ворота «вершкових» у мадридському дербі захищав український голкіпер Андрій Лунін.



Рахунок в матчі на 39-й хвилині гри відкрив півзахисник «матрацників» Самуел Ліно. Бразилець, перебуваючи у воротарському майданчику, в один дотик відправив м'яч у сітку.


У доданий арбітром час до першого тайму голкіпер Атлетіко Ян Облак невдало зіграв при подачі зі штрафного, закинувши м'яч у власні ворота.


На 57-й хвилині відзначився головний бомбардир команди Дієго Сімеоне – Альваро Мората. Під час цього епізоду невдало зіграв український ворота Реалу, помилившись у грі на виході.


Вже наприкінці поєдинку рахунок вдалося зрівняти нападнику Реалу Хоселу, який відзначився голом після передачі Джуда Беллінгема. Зазначимо, що гольова атака розпочалася після відмінного сейву Луніна.


Матч перейшов у овертайми, у яких успіху досягли підопічні Сімеоне. На 100-й хвилині Антуан Грізманн виконав дивовижний сольний прохід і впритул розстріляв Луніна, пробивши над головою українця.


А вже під завісу поєдинку крапку поставив Родріго Рікельме, який реалізував вихід 2 в 1.


Фінальний свисток головного арбітра матчу Гільєрмо Куадри зафіксував мінімальну перемогу команди Карло Анчелотті.


Кубок Іспанії. 1/8 фіналу


Атлетіко – Реал – 4:2 (після д.ч.) (1:1)

Голи: Ліно, 39, Мората, 57, Грізманн, 100, Рікельме, 119 – Облак, 45+1 (автогол), Хоселу, 82