18 січня 2024 22:44

Агент Моурінью прокоментував звільнення Жозе з "Роми"

Футбольний агент Жорже Мендеш, який представляє інтереси колишнього головного тренера «Роми» Жозе Моурінью, висловився про звільнення свого клієнта з римського клубу.


«Я був здивований, не чекав на це. Жозе був першим тренером, який виграв три трофеї в Манчестер Юнайтед після великого сера Алекса Фергюсона, з командою, в якій не було таких гравців, як Бекхем, та інших сильних гравців минулого.

Він повернувся до «Челсі» і виграв АПЛ. У «Тоттенхемі» його було звільнено перед грою у фіналі Кубка ліги. З ним "Рома" виграла Лігу конференцій після стільки років. Він переможець.


Уболівальники завжди мають рацію, а вони обожнюють Жозе. Моурінью люблять не лише вболівальники «Роми», а й уболівальників усіх клубів, де він працював», — наводить слова Мендеса La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, про звільнення португальця стало відомо 16 січня. Після 20 турів чемпіонату Італії сезону-2023/2024 «вовки» набрали 29 очок і посідають дев'яте місце. Португалець очолив римський клуб улітку 2021 року. У сезоні-2021/2022 "Рома" виграла Лігу конференцій. У сезоні-2022/2023 "вовки" дійшли до фіналу Ліги Європи. Під керівництвом португальського фахівця "Рома" сумарно провела 96 матчів. «Вовки» здобули 44 перемоги, 23 рази зіграли внічию та 29 ігор програли.