18 січня 2024 16:32

Смолінг про критику від Моурінью на тлі травми: "Є речі, які не можна контролювати, натяки на те, що я впливав на лікування – брехня. Мій пріоритет – грати за "Рому" ще багато років"

Кріс Смоллінг відповів на слова Жозе Моурінью про свою травму.


Нагадаємо, Смоллінг не грав із початку вересня через травму коліна. Звільнений з «Роми» Жозе Моурінью неодноразово критикував захисника в пресі, говорячи, що Смоллінг «не здатний грати через біль», відзначаючи, що є спортсмени «з вищим больовим порогом», а також натякав, що захисник навмисне сповільнює відновлення, говорячи, що він «щось приховує».

«Відверто кажучи, останні кілька місяців виявилися одним із найбільших розчарувань у моїй кар'єрі. У футболі та в житті є речі, які ми просто не можемо контролювати. Ця травма була однією із таких речей.


Жоден футболіст не хоче проводити свої дні в процедурному кабінеті, і цей період часу далеко від моїх товаришів по команді був важким для мене, я зазнав невдачі через невдачу. Для мене завжди були і будуть на першому місці інтереси своїх товаришів по команді, але абсолютний пріоритет для медичного штабу – гарантувати, що я зможу відіграти важливу роль у другій половині сезону та надалі.


Керуючись лише рекомендаціями фахівців, я був відкритий для всіх рішень, короткострокових та довгострокових, і будь-які натяки на те, що я впливав на план лікування – брехня.

Оскільки ніхто з фахівців, з якими я працював, не запропонував операцію, тому я маю довіряти плану відновлення, який, всупереч поширеній думці, справді включає знеболювальні.


Абсолютний пріоритет – гарантувати, що зможу грати за «Рому» на найвищому рівні ще багато років. Я високо ціную ваше терпіння і відданість, коли працюю над тим, щоб повернутися до своєї кращої форми. Я з нетерпінням чекаю на зустріч найближчим часом.

Крім того, я хочу скористатися можливістю і подякувати Жозе та його команді за їх підтримку протягом останніх трьох сезонів і офіційно привітати Даніеле [Де Россі] у клубі. Вперед, «Рома», – написав Смолінг у соцмережах.