16 січня 2024 18:02

Грант розкритикував Лінекера за ретвіт заклику усунути Ізраїль: "Глава Палестинської асоціації підтримав масове вбивство 7 жовтня. Ці люди не хочуть миру"

Авраам Грант розкритикував Гарі Лінекер за політичний репост.


Нагадаємо, колишній форвард збірної Англії, який працює експертом на каналі BBC, у суботу опублікував на своїй сторінці в Twitter запис із закликом усунути Ізраїль від міжнародних змагань, підготовлений рухом BDS («Палестинська кампанія за академічний та культурний бойкот Ізраїлю»). Згодом повідомлення було вилучено.


«Привіт, Гарі Лінекер. Виходить, ти зробив це знову. Ти витвітнув слова голови Палестинської футбольної асоціації. Це та сама людина, яка публічно підтримала масове вбивство 7 жовтня і сказала, що це був великий день, який має повторюватися знову і знову.

Я молюся за мир, але ці люди не хочуть миру. Вони вбивали немовлят. Вони ґвалтували жінок. Вони спалювали людей живцем. Вони все це знімали на відео. Масове вбивство, про яке ти промовчав», – написав ізраїльський тренер, який очолює збірну Замбії, на своїй сторінці в соцмережі.