14 січня 2024 13:45

"Ніби в 90-ті потрапив": Хацкевичу погрожували пістолетом на Кіпрі – шокуюча історія від екстренера "Динамо"

Колишній півзахисник та головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів лячну історію про свій досвід у кіпрському ФК Карміотисса, якою володіє росіянин Дмитро Пунін.


Олександр Хацкевич відмовився від пропозиції спортивного директора ФК Карміотисса взяти участь у договірному поєдинку. Білоруському фахівцю запропонували звільнитися і не пускали на тренування команди, погрожуючи зброєю.


«Були погрози з пістолетом. Я їхав на тренування, а мене не пускали, ніби в 90-ті потрапив. Вони ж мене не звільнили, і я сказав, що їду на тренування».


Екснаставник Динамо намагався зв’язатися з російським президентом кіпрського клубу, але марно.


«Після тієї гри було два дні вихідних, я приїхав до клубу, а мені кажуть: «Тебе звільнено». Я кажу: «Я хочу зателефонувати президенту». – «Президент дуже злий, не треба». Я намагався додзвонитися [Пуніну], але він не взяв слухавки».


Потім Хацкевич звернувся до свого агента.


«Я набрав агенту: «Вирішуй питання». Два дні минуло, але немає ніякого паперу. Я в середу їду на тренування, стоять машини й охорона з пістолетами мене не пускає».


Тренер відмовлявся від звільнення за власним бажанням, адже у такому випадку мав сплатити штраф. Але все вирішилося на користь колишнього хавбека київського гранда.


«Чим закінчилося? Ми підписали те, що було зазначено в контракті. Я кажу: «Ось папір. Якщо розірвання за вашою ініціативою, то там прописана сума».


Мені сказали постояти і буквально через півгодини привезли гроші, я розписався і все», — сказав Хацкевич у коментарі Youtube-каналу «Жизнь-малина».