12 січня 2024 22:52

ЗМІ: На перегляді у "Чорноморці" перебуває іноземний форвард, який грав на Мальті

Одеський "Чорноморець" є одним із клубів УПЛ, який вже не одне десятиліття тримає у величезному секреті імена потенційних новачків. Традиція, започаткована ще у період зимового антракту у сезоні-2002/03 тодішнім головним тренером "моряків", підтримується та вдосконалюється і донині.


Однак подібні речі, та ще й у час новітніх технологій, є нічим іншим, як "секретом Полішинеля". Це можна сказати про першого іноземного новачка, який зіграв сьогодні у складі команди Романа Григорчука у контрольному матчі проти румунського "Петролула".


З неофіційних джерел у Туреччині UA-Футбол стало відомо, що загадковим "гравцем на перегляді" є словенський нападник Лука Шушняра. Цей 26-річний футболіст останнім часом був гравцем мальтійської "Валетти", у якій провів чотири попередніх місяці.


До цього у його напрочуд насиченій кар’єрі були також виступи ще за одинадцять клубів. За дев’ять з половиною років Шушняра пограв за словенські ФК "Домжале" (U-19), "Ролтек" (Доб), "Заріцу" (Крань), ФК "Цел’є", "Муру" (Мурска Собота), ФК "Копер", "Табор" (Сежана), італійську "Аталанту" (U-19), французький ФК "Шамблі Уаз", польську "Віслу" (Плоцьк) та хорватський ФК "Шибеник".

Трансферна вартість Луки Шушняри на Transfermarkt нині складає всього 150 тисяч євро, що за нинішніми розцінками у світовому футболі вважається незначною сумою.


Фото - ФК "Вісла" Плоцьк