10 січня 2024 20:55

Брідж: "Сподіваюся, Боелі не звільнятиме Почеттіно"

Колишній захисник "Челсі" Уейн Брідж вважає, що керівництву клубу не потрібно поспішати припиняти співпрацю з головним тренером Маурісіо Почеттіно.


«Сподіваюся, Боелі не звільнятиме знову тренера, тому що думаю, що Почеттіно – загалом хороший хлопець і менеджер, який добре справлявся з молодими гравцями в минулому.


Сподіваюся, він отримає шанс. Можна сказати, деякі гравці його підвели. Але зараз там таке безумство через те, яку суму грошей вони витратили і як у них справи.


Їм потрібен час, я не думаю, що треба продовжувати звільняти тренерів. Під керівництвом Почеттіно було кілька добрих матчів. Йому просто слід бути послідовнішим.


Потрібно бути дуже обережним і багато думати, коли витрачаєш гроші на покупку гравців. Вони можуть провести хороший сезон, але як вони уживатимуться в роздягальні, як ставитимуться до роботи, як зіграються між собою? Ви повинні щось дізнатися про них перед тим, як купувати.

На прикладі "Челсі" видно, що не можна просто витратити купу грошей і сподіватися, що у вас все вийде. З тим безладом, про яке ми говоримо, у мене просто болить голова від розмов про це», – сказав Брідж.