8 січня 2024 11:16

Що сказав Луческу? "Бешикташ" відмовився призначити румуна через його слова

Колишній головний тренер «Шахтаря» та «Динамо» Мірча Луческу не очолив турецький «Бешикташ» через висловлювання, які дозволив собі під час особистої зустрічі з одним із керівників «чорних орлів» Саметом Айбабою.


Функціонер особисто літав до Румунії, щоб поспілкуватися з Луческу, проте після цього боси «Бешикташа» зупинили свій вибір на португальці Фернанду Сантуші, який і був оголошений новим наставником стамбульської команди.

Що ж сказав Луческу? Преса тезово дає наступний список фраз, які могли не сподобатися керівництву «Бешикташа»:

«Бешикташ» став невпізнанним. Я дивився матчі. Команда знаходиться у скрутному становищі. Тільки я можу врятувати їх.


Ніхто не знає турецьку лігу краще за мене. Новий тренер не зможе цього розпізнати. Якщо ви запросите фахівця, який не знає чемпіонату, це ще більше ускладнить ситуацію.


Працюю поки дозволяє здоров'я. Ми складемо мій контракт відповідним чином. Ви знаєте, яку зарплату я отримував, працюючи у Туреччині та Україні. Ось чому ми говоримо про гроші.


Я займаюся трансферами. Я обираю гравців, привожу їх. Ніхто не може втручатися у мою роботу під час трансферу. Я заробив мільйони доларів на продажі футболістів «Шахтаря». Я також можу зробити це у «Бешикташі».


Я обираю собі помічників. Запрошу як турецьких, так і зарубіжних.


Зазначимо, що «Бешикташ» у поточному розіграші турецької Суперліги посідає п'яте місце, відстаючи на 18 очок від двох лідерів – «Фенербахче» та «Галатасарая».