3 січня 2024 00:29

Гол Яремчука допоміг "Валенсії" обіграти "Вільярреал"

Востаннє більше одного м’яча в матчі Ла Ліги «Валенсія» забивала ще в жовтні. Але за допомогою українського форварда Романа Яремчука «кажани» нарешті зламали неприємну традицію.


Знаковим цей поєдинок став і для нашого варяга. 28-річний форвард збірної України потрапив до стартового складу своєї команди й відкрив рахунок уже на 4-й хвилині, оформивши дебют своїм влучним ударам в чемпіонаті Іспанії!


Для цього вихованцю київського «Динамо» знадобилося 13 ігор. Загалом це його другий гол у 15 матчах за іспанський клуб. Раніше він забив у розіграші кубку.


Нагадаємо, Яремчук захищає кольори «Валенсії» на правах оренди з бельгійського «Брюгге». Термін орендної угоди українця з «кажанами» спливає наприкінці сезону.


Завдяки сьогоднішній вікторії підопічні Рубена Барахи піднялися на дев’яте місце в таблиці, розташувавшись у шести очках від єврокубкової межі. «Вільяреал» залишився 13-м.


ВАЛЕНСІЯ – ВІЛЬЯРЕАЛ – 3:1
Голи:
Яремчук (4), Пепелу (27, з пенальті, 57, з пенальті) – Жерар Морено (73).


Валенсія: Мамардашвілі, Фулькьє, Габріел Пауліста, Москера, Гайя (Хесус Васкес, 78), Франсіско Перес (Гасьоровськи, 86), Гільямон, Канос (Дієго Лопес, 69), Пепелу, Яремчук (Герра, 70), Дуро (Марі, 86).


Вільяреал: Йоргенсен, Альтіміра (Феменія, 78), Альбіоль (Байї, 17), Куенка, Альберто Морено (Трігерос, 78), Капу (Бреретон, 65), Парехо, Терратс, Ахомаш, Жерар Морено, Моралес (Коклен, 65).


Попередження: Гайя (63), Дієго Лопес (74) – Байї (37), Парехо (49), Капу (56), Терратс (80), Куенка (90+3).