31 грудня 2023 09:16

"Я був першим серед смертних". Родрі - про п'яте місце у голосуванні на "Золотий м'яч"

Півзахисник «Манчестер Сіті» Родріго Ернандес згадав свої емоції після того, як він посів п'яте місце на жовтневій церемонії вручення нагороди найкращому футболістові світу за підсумками року («Золотий м'яч»).

«Я відчув почуття гордості. Бути в п'ятірці найкращих і серед тих, з ким я граю, це вже гідно похвали. Найбільше я пишався тим, що представляв свою країну серед 30 фіналістів. Сподіваюся, у майбутньому нас буде більше.


Варто сказати, що я був першим серед смертних. Цьогорічний рівень футболу дуже високий. Ми повернулися з чемпіонату світу, який виграла Аргентина, тому Мессі заслужив на цю нагороду. Але не можна забувати, що такі люди, як Мбаппе та Холанд, забивають по 40–50 голів за рік», — наводить слова Родрі AS.


Нагадаємо, 2023 року «Золотий м'яч» отримав нападник збірної Аргентини та «Інтер Майамі» Ліонель Мессі. Друге місце зайняв форвард "Манчестер Сіті" Ерлінг Холанд. Третє місце посів футболіст ПСЖ Кіліан Мбаппе. На четвертій позиції розташувався півзахисник "Манчестер Сіті" Кевін Де Брейне.