28 грудня 2023 23:02

ЗМІ: Колишній захисник "Динамо" часів тренерства Блохіна залишився без команди

Як стало відомо Sport.ua, ЛНЗ домовився про розірвання контрактів із захисником Євгеном Селіним (угоду було розраховано до 30 червня 2024 року) і півзахисником Владиславом Хамелюком (підписував трудовий договір до 30 червня 2025 року).


35-річний Селін приєднався до ЛНЗ у середині вересня цього року і взяв участь у 6 матчах УПЛ. За час ігрової кар'єри вихованець алчевського футболу змінив чимало клубів: «Сталь» (Алчевськ), «Металіст», «Ворскла», «Динамо», «Платаніас», «Астерас» (обидва – Греція), МТК (Угорщина), «Анортосіс» (Кіпр), «Десна», «Чорноморець». В активі захисника 15 матчів і 1 гол за збірну України.

25-річний Хамелюк, який раніше пограв в Україні за «Чорноморець», «Олімпік» і «Львів», перейшов у ЛНЗ у вересні минулого року з брестського «Динамо». У нинішньому сезоні уродженець Кам'янця-Подільського провів 5 матчів в УПЛ.

Крім цього, у черкаському клубі ухвалили рішення розлучитися одразу з десятьма гравцями команди U19, причому серед них опинилися навіть такі основні виконавці, як захисник Олег Артеменко (14 матчів) і півзахисник Олексій Волченко (15 матчів, 3 голи).

ЛНЗ із 20 очками після 16 матчів посідає 10-те місце в турнірній таблиці УПЛ.

ЛНЗ U19 у 17 іграх набрав 11 очок і розташовується на 15-му місці у своєму турнірі.


Фото: ФК "Динамо"