28 грудня 2023 15:00

Ноні Мадуеке: "Те, що "Челсі" зараз так низько в таблиці, не означає, що ми будемо там же і в кінці сезону"

Вінгер «Челсі» Ноні Мадуеке прокоментував перемогу над «Крістал Пелес» (2:1) у матчі 19-го туру АПЛ, в якому він забив переможний м'яч з пенальті, який сам заробив.


«Я впевнений у собі, коли пробиваю пенальті. Я вже забивав у цьому сезоні з 11-метрового «Вімблдону». Тож коли я побачив, що після підказки VAR призначили пенальті, у мене не було сумнівів, що я його виконаю.


Сьогодні нам обов’язково потрібно було перемагати. У цій кампанії в нас вже були подібні ігри, у яких ми мали вигравати, але не змогли здобути потрібний результат. Тож я щасливий, що сьогодні ми зробили свою справу та здобули три очки.


Цього сезону я з різних причин пропустив багато матчів, тому радий, що зумів допомогти команді, вийшовши на заміну. Чи почну я наступну гру в старті – залежить від тренера.


Ми граємо у хороший футбол і зараз забиваємо голи. Пам'ятаю, минулого сезону ми не робили цього. Можливо, ми забагато пропускаємо, але я відчуваю, що нам просто потрібно досягти стабільності. Якщо ми це зробимо, то станемо дуже хорошою командою.


У нас були кілька дуже хороших матчів цього сезону, коли нам просто не щастило. Те, що зараз ми перебуваємо так низько в таблиці, не означає, що ми будемо там же і наприкінці сезону», – сказав Мадуеке.


«Челсі» йде 10-м у турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч – 30 грудня на виїзді проти «Лутона».


Цього сезону Мадуеке має на рахунку 2 голи в 10 матчах за «синіх».