24 грудня 2023 09:01

"Був роздратований". Англійська преса оцінила виступ Миколенка у матчі проти "Тоттенхема"

Вчора, 23 грудня, Віталій Миколенко вперше за два тижні вийшов на поле в матчі Евертона проти Тоттенхема, який завершився поразкою «ірисок» із рахунком 0:2. Англійська преса оцінила виступ українського захисника у цьому поєдинку.


Liverpool World – 7/10

«Перший гол Тоттенгем забив з його зони поля, але в першому таймі він підтримав атаку, віддавши передачу на Калверта-Льюїна, і був роздратований, чому другий м'яч опинився на полі, коли у нього була власна можливість біля задньої стійки. У другому таймі виступав гарно, хоч були мінуси та плюси».

90min – 5/10

«Трохи хвилювався, коли вступав в перегони з Джонсоном і Порро».

Goodison News – 7/10

«Створював важливу атакувальну загрозу, а також дуже добре володів м'ячем біля своїх ніг. Він добре комбінував з такими гравцями, як МакНіл та Онана, але, на жаль, не зміг відзначитися гольовою передачею».

Liverpool Echo – 5/10

«Повернувшись у стрій, він знову продемонстрував покращення атакувальної частини гри, отримавши передачу Паттерсона, але, можливо, його відволікло те, що прямо перед ним на полі був другий м'яч, він відтягнув ліву ногу, щоб пробити, і перший гол Тоттенхема був забитий після проходу по його флангу».

24-річний Миколенко зіграв у поточному сезоні 16 поєдинків у всіх турнірах і забив два голи.