18 грудня 2023 19:37

Форвард "Челсі" Джексон про критику: "Мене обсирають, але я дуже щасливий. Я прислухаюся не до людей, які не знаються на футболі, а до тренера"

Форвард «Челсі» Ніколас Джексон відповів на критику на свою адресу.


22-річний футболіст забив 8 голів у 19 матчах за лондонський клуб цього сезону.


«Все гаразд, це не те, чого я прагнув, але це мій перший сезон, тож я щасливий. Хоча всі мене обсірають, я дуже щасливий. Мені однаково, що кажуть люди.

Я мав забивати більше, бо змарнував кілька моментів. Прем'єр-ліга відрізняється від Ла Ліги, звідки я перейшов. Я намагаюся адаптуватись.

Це не виправдання. Я намагаюся продовжувати працювати старанніше та прислухатися до людей. Не до людей, які не знаються на футболі, я прислухаюся до тренера, який знає футбол краще, і намагаюся вдосконалюватися сам.

Він [Маурісіо Почеттіно] проводить час з багатьма молодими гравцями, він мотивує мене щодня. Він каже, що бачив гравців, які в моєму віці були гіршими за мене, а тепер стали іменитими футболістами.

Де Брюйне був тут і Салах був тут. Вони зазнавали труднощів, а тепер є важливими гравцями. Вони не слухали людей, які не знаються на футболі, він [Почеттіно] продовжує мені говорити про це», – сказав Джексон.