18 грудня 2023 18:59
1

Журналіст назвав гравців "Динамо", які можуть зацікавити інші клуби

Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми "Циганик LIVE" розповів, до яких футболістів "Динамо" може бути інтерес з боку інших клубів.


- Шапаренко – головна історія, яка зараз може бути цікавою. Ще Бущан. Досвідчені футболісти, які вже пограли, мають гарне резюме та можуть бути цікавими. Луческу свого часу розмовляв із "Інтером" щодо Шапаренка. Але потім була травма, він рік не грав, тому не думаю, що зараз клуб може отримати пропозицію, на яку зможе розраховувати. А за ті гроші, за які можна зараз продати Шапаренко чи Бущана... Не думаю, що на їхнє місце "Динамо" зможе купити кращих футболістів. Це стосується й молоді.


Головна історія, яка була влітку і яка може продовжитись зараз – це Бражко. "Торіно" його хотів, підвищував ціну і загалом вона сягала 8 млн євро з усіма бонусами. Бражко - головна інвестиція, але на його місце не купиш гравця, який розвиватиметься і коштуватиме 20 млн. євро і більше. Тому я б не сказав, що зараз хтось когось продаватиме. Влітку буде цікавіше. Буде чемпіонат Європи.

Інсайди з розділу "мяч кругли, а трава зелена". Хоча прочитавши перших два слова в статті можна сміло закривати і не витрачати час на читання.