10 грудня 2023 20:04

Журналіст: "Не думаю, що після трьох перемог поспіль у когось закрадуться сумніви вважати, що Шовковський не повинен стати головним тренером "Динамо"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Оболонь».


- Ну що ж, ось і настала черга заключних матчів УПЛ у 2023 році. Дуже принципова гра для Олександра Шовковського, адже він у ролі в.о. головного тренера «Динамо» Київ виграв уже три матчі поспіль. Не думаю, що після цього у когось закрадуться сумніви вважати, що він не повинен стати головним тренером киян.


Але так само, якщо сьогодні «Динамо» Київ проведе невдалу гру проти «Оболоні», то можуть з’явитися розмови щодо Шовковського в ролі керманича киян.


Звісно ж, «Оболонь» вважається доволі незручним суперником. Вони вже перемагали «Динамо» в Кубку України, загалом діють агресивно проти усіх, вміють оборонятися, тримати удар у відповідь, дуже фізично витривалий колектив.


Легко проти «Оболоні» «Динамо» точно не буде, доведеться добряче побігати, поборотися за м’яч, десь зіграти нестандартно проти підопічних Валерія Іващенка. Все ж, вважаю, що «київське дербі» вийде результативним. Поставлю на перемогу «Динамо» Київ із точним рахунком 2:1.