10 грудня 2023 08:26

Журналіст: "Зараз відчувається, що у "Динамо" хороша атмосфера". У всіх матчах за Шовковського вони вигравали у два м'ячі"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Оболонь».

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко особисто передивлявся останній матч «Динамо» проти «Металіста 1925». Але мабуть, побачене йому не дуже сподобалося. Так, «Біло-сині» помилялися в обороні, але і забили багато. А могли ще більше!

Зараз відчувається, що в «Динамо» хороша атмосфера. Вони за втраченими очками – нагорі турнірної таблиці. Залишається піднятися туди фактично. І матч проти «Оболоні», який динамівці програли в Кубку України – чудова для цього можливість. А після тієї сенсаційної поразки – ще й принциповий момент.


В усіх матчах за Шовковського «Динамо» вигравало у два м’ячі. І з «Оболонню», воно цілком може повторити цю звитягу, ба більше – виграти з ще істотнішою різницею в рахунку. То ж, коефіцієнт на «фору на «Динамо» (-1,5)» за 1.86 виглядає цілком перспективно.