8 грудня 2023 22:30

Ребров, Петраков, Григорчук та ще 16 фахівців пройшли курс перепідготовки як володарі тренерських ліцензій Pro

Центр ліцензування тренерів УАФ провів курс перепідготовки для фахівців, які мають ліцензії Pro.


Такий курс тренери мають проходити кожні 3 роки. Він складався з 15 годин навчання. Його провели на стадіоні «Оболонь» у Києві.


У перепідготовці взяли участь головний тренер збірної України Сергій Ребров, головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков, виконувач обов’язків тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко, головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук.


Також були присутні Роман Безсмертний, Роман Санжар, Сергій Назаренко, Олександр Чижевський, Михайло Дячук-Ставицький, Наталія Зінченко, Андрій Аніщенко, Володимир Ковалюк, Сергій Мізін, Гліб Платов, Олександр Поклонський, Денніс Люкенс, Володимир Хачидзе, Володимир Циткін та Олександр Штелін.


«Тренери зокрема ознайомились із сучасними тенденціями технічної та тактичної підготовки футболістів високої кваліфікації, сучасні методи психологічної підготовки та особливості комунікацій у командах найвищого рівня.

Також тренери мали змогу поділитися своїми поглядами на розвиток футболу й обговорити спірні ситуації, що періодично виникають у футбольних поєдинках», - йдеться на сайті УАФ.