8 грудня 2023 09:47

Людина-скандал. Колишнього лідера "Шахтаря" можуть продати до росії

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній півзахисник «Шахтаря» Тете, який влітку нинішнього року розірвав контракт із «гірниками» та вирішив перейти у «Галатасарай», позбавивши донецький клуб можливості отримати за трансфер компенсацію, найближчим часом може вляпатися в ще одну скандальну історію.


Усвідомивши, що клуб може мати серйозні проблеми, керівники «Галатасарая» в останні тижні активно підшукують варіант із продажем Тете. У стамбульському клубі вважають, що це дозволить їм більше не мати справу з претензіями з боку «Шахтаря» щодо компенсації.

Однак поки що агенти Тете не змогли принести у «Галатасарай» пропозицій з Європи. Варіанти із працевлаштуванням бразильця є в країнах Перської затоки, але там також побоюються проблем з ФІФА та «Шахтарем» й не поспішають приступати до конкретики.

Водночас із «Галатасараєм» вже зв'язалися деякі клуби з росії. Ряд агентів припускає, що якщо стамбульці продадуть Тете у країну 404, то це позбавить турецький клуб будь-яких проблем, але існує також і протилежна думка - неприємностей може стати навіть більше.

На даний момент варіант із продажем Тете в росію є останнім шансом для «Галатасарая», і якщо інших можливостей у січні так і не представиться, то турецький гранд, ймовірно, буде готовий піти на таку угоду.

У поточному сезоні 23-річний Тете провів за «Галатасарай» 18 матчів, у яких відзначився 1 голом та 2 асистами.