7 грудня 2023 10:35

Кафу продав особняк, щоб погасити борги

Дворазовий чемпіон світу та експартнер Андрія Шевченка по «Мілану» бразилець Кафу змушений розпродувати своє майно, щоб розплатитися з величезними боргами.


Цього разу з молотка пішов розкішний особняк колишнього футболіста в елітному районі Сан-Паулу. На цей крок Кафу пішов у примусовому порядку через боргову яму, в якій бразилець опинився після завершення ігрової кар'єри. Ексфутболіст в останній момент намагався оскаржити це рішення, стверджуючи, що особняк був його основною резиденцією та, згідно із законодавством країни, його не можна було вилучати, але його аргументи не були взяті до уваги.


У підсумку маєток Кафу з шістьма спальнями, особистим ліфтом, басейном, приватним кінотеатром та футбольним полем було продано за 4 мільйони фунтів стерлінгів. Примітно, що це вже не перший подібний випадок із ексфутболістом – раніше у нього вже конфіскували через суд п'ять об'єктів нерухомості. І, зважаючи на все, продовжуватимуть вилучати, доки він не оголосить себе банкрутом.


Як стверджує сам Кафу, у непривабливій ситуації він опинився після того, як вирішив допомогти одному неназваному бізнесмену в Сан-Паулу. «Я довірив йому свою репутацію, позичив йому деякі речі, і в підсумку це призвело до боргу, який накопичується як снігова куля», – зазначив бразилець.